“Lulzim Basha, berishisti numër 1”, Shano: E mori drejtimin e partisë me dredhi

Publikuar më: 11/11/2021, ora 21:43

“Lulzim Basha, berishisti numër 1”, Shano: E mori drejtimin e partisë me dredhi

Publikuar më: 11/11/2021, ora 21:43

Për analistin Dritan Shano, Sali Berisha ka 50 me 50 shanse për të marrë drejtimin e Partisë Demokratike, megjithëse parashikon një luftë që do të zgjasë gjatë mes tij dhe Bashës. Shano e konsideroi Lulzim Bashën si “Berishistin numër 1” që e mori vulën e partisë me dredhi të përdorura nga vetë ish-kryeministri.

“Lulzim Basha, berishisti numër 1”, Shano: E mori drejtimin e partisë me dredhi

Publikuar më: 11/11/2021, ora 21:43

Për analistin Dritan Shano, Sali Berisha ka 50 me 50 shanse për të marrë drejtimin e Partisë Demokratike, megjithëse parashikon një luftë që do të zgjasë gjatë mes tij dhe Bashës. Shano e konsideroi Lulzim Bashën si “Berishistin numër 1” që e mori vulën e partisë me dredhi të përdorura nga vetë ish-kryeministri.