Lulzim Basha, shpjegime te degët për përjashtimin e Sali Berishës

Pas replikave të forta mes tyre ditën e parë të legjislaturës, ditët në vijim duket se do të shndërrohen në matje force mes Lulzim Bashës dhe Sali Berishës.