Lumezi: Zgjidhja e krizës? Pas zgjedhjeve vendore – A2

Lumezi: Zgjidhja e krizës? Pas zgjedhjeve vendore

Për të komentuar mesazhet direkte dhe indirekte që pasuan Kongresin e Partisë Socialiste, dhe dinamikat që do të çojnë politikën shqiptare drejt zgjedhjeve vendore, ishte i ftuar sot Aristir Lumezi, i gazetës “Panorama”.