Lumi Gjadër shkakton përmbytje në Zadrimë

Reshjet e shiut të ditëve të fundit, të cilat shkaktuan prurje të mëdha në lumenjt Mat, Drin e Gjadër kanë nxjerrë nga shtrati këtë të fundit duke bërë që Fusha e Zadrimës të mbulohet nga uji dhe shumë fshatra të izolohen.