“Lumi” i kokainës… | Episodi 2

Publikuar më: 14/9/2021, ora 21:27

“Lumi” i kokainës… | Episodi 2

Publikuar më: 14/9/2021, ora 21:27

Lidhja serbe, Arbër Çekaj dhe “Gjenerata e Re”, tentakulat e trafikantëve shqiptarë në Ekuador.

“Lumi” i kokainës… | Episodi 2

Publikuar më: 14/9/2021, ora 21:27

Lidhja serbe, Arbër Çekaj dhe “Gjenerata e Re”, tentakulat e trafikantëve shqiptarë në Ekuador.