Lumi i kokainës… | Episodi 3

Publikuar më: 21/9/2021, ora 21:25

Lumi i kokainës… | Episodi 3

Publikuar më: 21/9/2021, ora 21:25

Sa më shumë duket sikur rritet vëmendja ndaj krimit të organizuar dhe trafikut të drogës, aq më shumë shtigje të reja krijohen. Vendi më i madh i prodhimit të kokainës shton çdo vit sasitë, ndërkohë që korridoret nga vërshon droga drejt vendeve të tjera, bëhen edhe më të gjera.

Lumi i kokainës… | Episodi 3

Publikuar më: 21/9/2021, ora 21:25

Sa më shumë duket sikur rritet vëmendja ndaj krimit të organizuar dhe trafikut të drogës, aq më shumë shtigje të reja krijohen. Vendi më i madh i prodhimit të kokainës shton çdo vit sasitë, ndërkohë që korridoret nga vërshon droga drejt vendeve të tjera, bëhen edhe më të gjera.