“Lundrimi” në internet, psikologia: Pa filtra, fëmijët përballen me ankth e ulje të përqendrimit

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 20:32

“Lundrimi” në internet, psikologia: Pa filtra, fëmijët përballen me ankth e ulje të përqendrimit

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 20:32

Psikologia Milena Turtulli Bregu u shpreh në Debat me Alba Alishanin se nëse fëmijët lejohen të lundrojnë në internet pas asnjë lloj filtri, ata do të kenë probleme në përqendrim, do të kenë ankth dhe ulje të vetëbesimit.

“Lundrimi” në internet, psikologia: Pa filtra, fëmijët përballen me ankth e ulje të përqendrimit

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 20:32

Psikologia Milena Turtulli Bregu u shpreh në Debat me Alba Alishanin se nëse fëmijët lejohen të lundrojnë në internet pas asnjë lloj filtri, ata do të kenë probleme në përqendrim, do të kenë ankth dhe ulje të vetëbesimit.