Lustracioni sipas socialistëve, heqje mandati për bashkëpunëtorët dhe të favorizuarit e ish-sigurimit

Publikuar më: 18/8/2022, ora 19:52

Lustracioni sipas socialistëve, heqje mandati për bashkëpunëtorët dhe të favorizuarit e ish-sigurimit

Publikuar më: 18/8/2022, ora 19:52

Socialistët kanë gati një draft paraprak me ndryshimet ligjore që synojnë përjashtimin nga politika dhe funksionet publike të personave që kanë qenë në të shkuarën bashkëpunëtorë të ish-sigurimit të Shtetit apo të favorizuar prej tij. A2 CNN ka mundur të sigurojë amendamentet që ende presin firmën e deputetëve për t’u konkretizuar si nismë ligjore, e cila mund të konsiderohet një lustracion i plotë i të gjithë funksioneve publike, që nga maja e piramidës, Presidenti i Republikës e deri tek zyrtarët më të thjeshtë të administratës.

Lustracioni sipas socialistëve, heqje mandati për bashkëpunëtorët dhe të favorizuarit e ish-sigurimit

Publikuar më: 18/8/2022, ora 19:52

Socialistët kanë gati një draft paraprak me ndryshimet ligjore që synojnë përjashtimin nga politika dhe funksionet publike të personave që kanë qenë në të shkuarën bashkëpunëtorë të ish-sigurimit të Shtetit apo të favorizuar prej tij. A2 CNN ka mundur të sigurojë amendamentet që ende presin firmën e deputetëve për t’u konkretizuar si nismë ligjore, e cila mund të konsiderohet një lustracion i plotë i të gjithë funksioneve publike, që nga maja e piramidës, Presidenti i Republikës e deri tek zyrtarët më të thjeshtë të administratës.