Luten për mbarësi, Pojani organizon karnavalet me traditë qindra vjeçare

Publikuar më: 7/1/2023, ora 15:39

Luten për mbarësi, Pojani organizon karnavalet me traditë qindra vjeçare

Publikuar më: 7/1/2023, ora 15:39

Çdo vit pas ditës së ujit të bekuar, banorët e Pojanit në bashkinë e Maliqit organizojnë karnavalet e tyre, një traditë kjo e lashtë, që ka nisur herët në këtë zonë dhe që është ringjallur sërish pas ardhjes së demokracisë.

Luten për mbarësi, Pojani organizon karnavalet me traditë qindra vjeçare

Publikuar më: 7/1/2023, ora 15:39

Çdo vit pas ditës së ujit të bekuar, banorët e Pojanit në bashkinë e Maliqit organizojnë karnavalet e tyre, një traditë kjo e lashtë, që ka nisur herët në këtë zonë dhe që është ringjallur sërish pas ardhjes së demokracisë.