Luzi: Fleta me numra është më e lehtë për zgjedhësit

Ish-kryetarja e KQZ-së Lefterije Luzi deklaron se fleta e votimit me numra është më e lehtë për zgjedhësit. E ftuar në Absolut 4, ajo thekson se kjo është më e lehtë si për zgjedhësin ashtu dhe për procesin e administrimit. Sipas Luzit fleta me emra kishte vështirësi të mblidhej dhe të lexohej.