Macron dhe Scholz pas samitit: Sinjal shprese për rajonin, Europa më e fortë me Ballkanin

Publikuar më: 7/12/2022, ora 15:17

Macron dhe Scholz pas samitit: Sinjal shprese për rajonin, Europa më e fortë me Ballkanin

Publikuar më: 7/12/2022, ora 15:17

Pas largimit nga Shqipëria, kancelari gjerman Olaf Scholz e cilësoi si një sinjal shprese samitin e mbajtur të martën në Tiranë. Sakaq, presidenti francez Emanuel Macron tha se Ballkani Perëndimor do të bëjë Europën më të fuqishme.

Macron dhe Scholz pas samitit: Sinjal shprese për rajonin, Europa më e fortë me Ballkanin

Publikuar më: 7/12/2022, ora 15:17

Pas largimit nga Shqipëria, kancelari gjerman Olaf Scholz e cilësoi si një sinjal shprese samitin e mbajtur të martën në Tiranë. Sakaq, presidenti francez Emanuel Macron tha se Ballkani Perëndimor do të bëjë Europën më të fuqishme.