Macron, Draghi, Scholz mes sirenave të luftës në Kiev: Ukraina vend kandidat, ju duam në BE

Publikuar më: 16/6/2022, ora 20:06

Macron, Draghi, Scholz mes sirenave të luftës në Kiev: Ukraina vend kandidat, ju duam në BE

Publikuar më: 16/6/2022, ora 20:06

Garancia se Ukraina do të jetë në Bashkimin Europian ishte refreni që i përsëritën presidentit Zelensky liderët e boshtit të Europës. Macron Sholz, Draghi tre përfaqësuesit më të lartë të Francës Gjermanisë dhe Italisë, një ditë pas vizitës së Ramës dhe Abazovicit në Kiev kanë siguruar Zelenskin se e ardhmja edhe pse jo shumë e afërt do të jetë Bashkimi Europian për Ukrainën. Nga Kievi u hodh edhe ideja se Ukraina duhet të marrë mbrapsht edhe Krimenë me fitimin e kësaj lufte.

Macron, Draghi, Scholz mes sirenave të luftës në Kiev: Ukraina vend kandidat, ju duam në BE

Publikuar më: 16/6/2022, ora 20:06

Garancia se Ukraina do të jetë në Bashkimin Europian ishte refreni që i përsëritën presidentit Zelensky liderët e boshtit të Europës. Macron Sholz, Draghi tre përfaqësuesit më të lartë të Francës Gjermanisë dhe Italisë, një ditë pas vizitës së Ramës dhe Abazovicit në Kiev kanë siguruar Zelenskin se e ardhmja edhe pse jo shumë e afërt do të jetë Bashkimi Europian për Ukrainën. Nga Kievi u hodh edhe ideja se Ukraina duhet të marrë mbrapsht edhe Krimenë me fitimin e kësaj lufte.