Macron i jep lamtumirën Merkel: Përqafime dhe nderim me çmimin më të lartë në Francë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 16:01

Macron i jep lamtumirën Merkel: Përqafime dhe nderim me çmimin më të lartë në Francë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 16:01

Pandemia i ka penguar liderët politikë të shkëmbejnë gjeste miqësore me njëri-tjetrin, por për Angela Merkel bëhet përjashtim. Presidenti francez Emanuel Macron i dha një përqafim emocional lamtumire kancelares në largim, të cilën e vlerësoi gjithashtu me nderimin më të lartë në vend.

Macron i jep lamtumirën Merkel: Përqafime dhe nderim me çmimin më të lartë në Francë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 16:01

Pandemia i ka penguar liderët politikë të shkëmbejnë gjeste miqësore me njëri-tjetrin, por për Angela Merkel bëhet përjashtim. Presidenti francez Emanuel Macron i dha një përqafim emocional lamtumire kancelares në largim, të cilën e vlerësoi gjithashtu me nderimin më të lartë në vend.