Macron mesazh për Shkupin: Pranoni propozimin, idenditeti dhe gjuha nuk ju cënohen

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:23

Macron mesazh për Shkupin: Pranoni propozimin, idenditeti dhe gjuha nuk ju cënohen

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:23

Franca shton thirrjet ndaj Maqedonisë së Veriut për pranimin e propozimit të saj për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë. Këtë herë ishte vetë presidenti Emmanuel Macron, i cili me një letër të hapur garanton respektimin e vijave të kuqe të Shkupit.

Macron mesazh për Shkupin: Pranoni propozimin, idenditeti dhe gjuha nuk ju cënohen

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:23

Franca shton thirrjet ndaj Maqedonisë së Veriut për pranimin e propozimit të saj për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë. Këtë herë ishte vetë presidenti Emmanuel Macron, i cili me një letër të hapur garanton respektimin e vijave të kuqe të Shkupit.