Macron-Scholz, letër Vuçiçit: Serbia të bëhet gati për vendim të vështirë për Kosovën

Publikuar më: 4/9/2022, ora 15:31

Macron-Scholz, letër Vuçiçit: Serbia të bëhet gati për vendim të vështirë për Kosovën

Publikuar më: 4/9/2022, ora 15:31

Serbia duhet të përgatitet për vendim të vështirë. Ky ishte mesazhi kryesor i liderëve të Gjermanisë dhe Francës, të cilët së bashku i dërguan një letër tepër të rëndësishme Presidentit Aleksandër Vuçiç, lidhur me dialogun me Kosovën.

Macron-Scholz, letër Vuçiçit: Serbia të bëhet gati për vendim të vështirë për Kosovën

Publikuar më: 4/9/2022, ora 15:31

Serbia duhet të përgatitet për vendim të vështirë. Ky ishte mesazhi kryesor i liderëve të Gjermanisë dhe Francës, të cilët së bashku i dërguan një letër tepër të rëndësishme Presidentit Aleksandër Vuçiç, lidhur me dialogun me Kosovën.