Mahnit Nju-Jorkun, Ermonela Jaho shpallet Artistja e Vitit!

Publikuar më: 26/1/2023, ora 10:11

Mahnit Nju-Jorkun, Ermonela Jaho shpallet Artistja e Vitit!

Publikuar më: 26/1/2023, ora 10:11

“Artistja e Vitit është Ermonela Jaho, një soprano me bukurinë unike të zërit të saj, të sigurt, të shkëlqyeshëm e vezullues. Ermonela Jaho magjeps me estetikën e pastër vokale.” - Ky është motivimi dhe vlerësimi për artisten shqiptare, që aktualisht sapo ka përfunduar me sukses çdo shfaqje në Metropolitan Opera në Nju-Jork. Luela Myftari sjell në “Dita jonë” agjendën e sopranos në skenat më të rëndësishme të botës.

Mahnit Nju-Jorkun, Ermonela Jaho shpallet Artistja e Vitit!

Publikuar më: 26/1/2023, ora 10:11

“Artistja e Vitit është Ermonela Jaho, një soprano me bukurinë unike të zërit të saj, të sigurt, të shkëlqyeshëm e vezullues. Ermonela Jaho magjeps me estetikën e pastër vokale.” - Ky është motivimi dhe vlerësimi për artisten shqiptare, që aktualisht sapo ka përfunduar me sukses çdo shfaqje në Metropolitan Opera në Nju-Jork. Luela Myftari sjell në “Dita jonë” agjendën e sopranos në skenat më të rëndësishme të botës.