Majko në Dita Jonë: Nëse fitojmë mandatin e tretë, do të detyrohemi të rishpikim veten

“Nëse e fitojmë mandatin e tretë dhe jam i bindur që jemi shumë afër, do të jemi të detyruar të rishpikim veten. Kjo ka të bëjë me administrimin, me problematikat. Në Shqipëri, qeverisja mbetet peng i disa zyrave që nuk kanë të bëjnë me këshillin e ministrave”.