“Makina e kohës” në zanafillën e universit, publikohen “Vallja kozmike”, “Ylli që po shuhet” dhe “Çerdhja”

Publikuar më: 12/7/2022, ora 23:10

“Makina e kohës” në zanafillën e universit, publikohen “Vallja kozmike”, “Ylli që po shuhet” dhe “Çerdhja”

Publikuar më: 12/7/2022, ora 23:10

Këtu është drita e galaktikave nga universi i hershëm. Ka udhëtuar për mbi 13 miliardë vite dhe është përthithur nga pasqyra e madhe e teleskopit revolucionar hapwsinor, James Ëebb, instrumenti më i fuqishëm i lëshuar ndonjëherë nga Toka, i aftë të udhëtojë pas në kohë. Imazhi i parë i tij me ngjyra, i publikuar nga NASA, i shtangu të gjithë, duke shënuar një rekord dhe ishte zgjedhur për të treguar se çfarë është në gjendje të bëjë.

“Makina e kohës” në zanafillën e universit, publikohen “Vallja kozmike”, “Ylli që po shuhet” dhe “Çerdhja”

Publikuar më: 12/7/2022, ora 23:10

Këtu është drita e galaktikave nga universi i hershëm. Ka udhëtuar për mbi 13 miliardë vite dhe është përthithur nga pasqyra e madhe e teleskopit revolucionar hapwsinor, James Ëebb, instrumenti më i fuqishëm i lëshuar ndonjëherë nga Toka, i aftë të udhëtojë pas në kohë. Imazhi i parë i tij me ngjyra, i publikuar nga NASA, i shtangu të gjithë, duke shënuar një rekord dhe ishte zgjedhur për të treguar se çfarë është në gjendje të bëjë.