Makinat, dashuria e madhe e shqiptarëve. Marka e makinës, një status i veçantë – Blend Gonxhja I ftuar në “Dita Jonë”

Publikuar më: 25/1/2023, ora 09:07

Makinat, dashuria e madhe e shqiptarëve. Marka e makinës, një status i veçantë – Blend Gonxhja I ftuar në “Dita Jonë”

Publikuar më: 25/1/2023, ora 09:07

Drejtori i DPSHTRR, Blend Gonxhja, i ftuar në “Dita Jonë” për të folur mbi ndryshimet dhe risitë e institucionit që ai drejton në lidhje me lejet e qarkullimit, rinovimin e patentës dhe ndryshimet në Kodin Rrugor.

Makinat, dashuria e madhe e shqiptarëve. Marka e makinës, një status i veçantë – Blend Gonxhja I ftuar në “Dita Jonë”

Publikuar më: 25/1/2023, ora 09:07

Drejtori i DPSHTRR, Blend Gonxhja, i ftuar në “Dita Jonë” për të folur mbi ndryshimet dhe risitë e institucionit që ai drejton në lidhje me lejet e qarkullimit, rinovimin e patentës dhe ndryshimet në Kodin Rrugor.