Makinat e vjedhura, policia “kreh” importin, atentate me mjete të tregut të brendshëm

Publikuar më: 2/5/2022, ora 14:26

Makinat e vjedhura, policia “kreh” importin, atentate me mjete të tregut të brendshëm

Publikuar më: 2/5/2022, ora 14:26

Pas operacioneve të shtuara të policisë së Tiranës mbi makinat e vjedhura që futen në vendin tonë, një problematikë shqetësuese vijon të mbetet vjedhja e tyre brenda Shqipërisë dhe përdorimi në ngjarje kriminale.

Makinat e vjedhura, policia “kreh” importin, atentate me mjete të tregut të brendshëm

Publikuar më: 2/5/2022, ora 14:26

Pas operacioneve të shtuara të policisë së Tiranës mbi makinat e vjedhura që futen në vendin tonë, një problematikë shqetësuese vijon të mbetet vjedhja e tyre brenda Shqipërisë dhe përdorimi në ngjarje kriminale.