Makineta për parkim, opozita sulmon Veliajn – A2

Makineta për parkim, opozita sulmon Veliajn

Vend-Parkimet janë shndërruar sërish në një betejë politike mes maxhorancës dhe opozitës. Këshilli Bashkiak miratoi një vendim, ku parashikohet pagesa e tarifës së parkimit edhe përmes makinetave, ku qytetarët paguajnë energjinë elektrike apo ujin e pijshëm.

Shkarkoni aplikacionin e A2