Makthi mbaroi! Rikthehen në SHBA 5 qytetarët e burgosur në Iran

Publikuar më: 19/9/2023, ora 17:26

Makthi mbaroi! Rikthehen në SHBA 5 qytetarët e burgosur në Iran

Publikuar më: 19/9/2023, ora 17:26

Mes emocioneve dhe lotëve, 5 qytetarët amerikanë të burgosur prej vitesh në Iran, u rikthyen në shtetet e bashkuara. Ata u liruan si pjesë e një marrëveshje kontroverse shkëmbimi të burgosurish me Iranin dhe zhbllokimin e 6 miliard eurove të Teheranit.

Makthi mbaroi! Rikthehen në SHBA 5 qytetarët e burgosur në Iran

Publikuar më: 19/9/2023, ora 17:26

Mes emocioneve dhe lotëve, 5 qytetarët amerikanë të burgosur prej vitesh në Iran, u rikthyen në shtetet e bashkuara. Ata u liruan si pjesë e një marrëveshje kontroverse shkëmbimi të burgosurish me Iranin dhe zhbllokimin e 6 miliard eurove të Teheranit.