Mal i Zi, kryeson Gjukanovic, por opozita është shumicë

Një ditë pas zgjedhjeve parlamentare në Malin e Zi, gazetari Gjon Gjeka që raportoi dje nga vendi fqinj jep detaje dhe informacionet më të reja për ndarjen e mandateve.