Mali i shenjtë i Tomorrit, çfarë do të ketë ndryshe pelegrinazhi i këtij viti?

20 Gushti shënon zyrtarisht nisjen e pelegrinazhit në tempullin e lashtë në malin e Tomorit. Gazetari Ferdinand Samarxhiu shpjegon në A2 ritualet e këtyre ditëve të shenjta dhe masat e ndërmarra për shkak të pandemisë.