Mali i zi do të përfshihet nga rrebeshet, reshje shiu në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 9/5/2022, ora 08:13

Mali i zi do të përfshihet nga rrebeshet, reshje shiu në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 9/5/2022, ora 08:13

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja

Mali i zi do të përfshihet nga rrebeshet, reshje shiu në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 9/5/2022, ora 08:13

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja