Mali i Zi, mal dhe det

Publikuar më: 9/9/2023, ora 17:32

Mali i Zi, mal dhe det

Publikuar më: 9/9/2023, ora 17:32

Mali i Zi është një nga vendet ku shqiptarët zgjedhin të kalojnë pushimet e verës. Mund të ofrojë det dhe mal, kulturë e turizëm bashkë. Por, më së shumti ofron takimet me miqtë që për disa mund t’i kenë ndarë edhe vitet e largësia.

Mali i Zi, mal dhe det

Publikuar më: 9/9/2023, ora 17:32

Mali i Zi është një nga vendet ku shqiptarët zgjedhin të kalojnë pushimet e verës. Mund të ofrojë det dhe mal, kulturë e turizëm bashkë. Por, më së shumti ofron takimet me miqtë që për disa mund t’i kenë ndarë edhe vitet e largësia.