Mali i Zi pranon korrigjime kufitare, Gjukanoviç në Kosovë: Nuk dëshirojmë të krijojmë probleme

Publikuar më: 18/5/2022, ora 19:16

Mali i Zi pranon korrigjime kufitare, Gjukanoviç në Kosovë: Nuk dëshirojmë të krijojmë probleme

Publikuar më: 18/5/2022, ora 19:16

Mali i Zi dhe Kosova lënë të hapur mundësinë e rishikimit të marrëveshjes për demarkacionin e kufirit. Presidentja Vjosa Osmani priti në Prishtinë homologun fqinj, Milo Gjukanoviç, në vizitën e parë zyrtare në Kosovë.

Mali i Zi pranon korrigjime kufitare, Gjukanoviç në Kosovë: Nuk dëshirojmë të krijojmë probleme

Publikuar më: 18/5/2022, ora 19:16

Mali i Zi dhe Kosova lënë të hapur mundësinë e rishikimit të marrëveshjes për demarkacionin e kufirit. Presidentja Vjosa Osmani priti në Prishtinë homologun fqinj, Milo Gjukanoviç, në vizitën e parë zyrtare në Kosovë.