Maliq, protestë për rrugën. 2000 banorë enden çdo ditë mes baltës

Mbi 2000 banorë të 3 fshatrave të Bashkisë Maliq vuajnë mungesën e infrastrukturës rrugore, çka ka bërë që këtë të martë të dalin në protestë. Bëhet fjalë për fshatrat Kakaç, Shqitas dhe Çaushli.