Malko: Basha është “mat”, t’i kthehet jetës parlamentare

Përditësuar më: 24/4/2019, ora 10:19

Malko: Basha është “mat”, t’i kthehet jetës parlamentare

Përditësuar më: 24/4/2019, ora 10:19

Genti Malko, anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, u shpreh në emisionin “I Ftuari” se Lulzim Basha ka vetëm një rrugë për të shpëtuar PD-në, t’i kthehet jetës parlamentare, u shpreh ai. Malko theksoi se Lulzim Basha ka shkuar shumë larg dhe tashmë do të jetë i detyruar të bëjë kompromis.

Malko: Basha është “mat”, t’i kthehet jetës parlamentare

Përditësuar më: 24/4/2019, ora 10:19

Genti Malko, anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, u shpreh në emisionin “I Ftuari” se Lulzim Basha ka vetëm një rrugë për të shpëtuar PD-në, t’i kthehet jetës parlamentare, u shpreh ai. Malko theksoi se Lulzim Basha ka shkuar shumë larg dhe tashmë do të jetë i detyruar të bëjë kompromis.