Mallrat “Made in Albania”, më shumë vëmendje prodhimit vendas në komunizëm se në demokraci

Publikuar më: 28/11/2022, ora 16:06

Mallrat “Made in Albania”, më shumë vëmendje prodhimit vendas në komunizëm se në demokraci

Publikuar më: 28/11/2022, ora 16:06

Nëse një mall a produkt vjen nga Gjermania, Shtetet e Bashkuara, Franca apo Italia, për shumë shqiptarë cilësia merret e mirëqenë dhe preferohet më shumë ndaj atij vendas. Përtej propagandës, ekspertët thonë se në komunizëm i jepej më shumë rëndësi prodhimit vendas se në 32 vite demokraci.

Mallrat “Made in Albania”, më shumë vëmendje prodhimit vendas në komunizëm se në demokraci

Publikuar më: 28/11/2022, ora 16:06

Nëse një mall a produkt vjen nga Gjermania, Shtetet e Bashkuara, Franca apo Italia, për shumë shqiptarë cilësia merret e mirëqenë dhe preferohet më shumë ndaj atij vendas. Përtej propagandës, ekspertët thonë se në komunizëm i jepej më shumë rëndësi prodhimit vendas se në 32 vite demokraci.