Manaj dhe Bare: Ndaj Lituanisë nuk ishim ne, vetëm për fitore në dy ndeshjet e radhës

Në konferencën e kësaj të mërkurë për mediat, Rey Manaj dhe Keidi Bare u shprehën se ndeshja me Lituaninë duhet lënë pas krahëve dhe duhet të mendohet vetëm për dy takimet e radhës. Ata theksuan të dy se në atë takim nuk treguan vlerat e tyre.