Manastirliu: Dyfishim i ekipeve mjekësore të urgjencës për trajtimin në banesë

Ministrja Manastirliu ka takuar ekipet e reja të Urgjencës Kombëtare, për të mbështetur rritjen e kapaciteteve dhe për të ofruar shërbimin në banesë të qytetarëve të prekur nga COVID-19.