Manastirliu: Të gatshëm për dozën e tretë të vaksinës ndaj Covid-19

Publikuar më: 21/10/2021, ora 14:52

Manastirliu: Të gatshëm për dozën e tretë të vaksinës ndaj Covid-19

Publikuar më: 21/10/2021, ora 14:52

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ka deklaruar sot nga Shkodra se qeveria shqiptare është e gatshme të garantojë vaksinat për dozën e tretë, bazuar në rekomandimin e ekspertëve.

Manastirliu: Të gatshëm për dozën e tretë të vaksinës ndaj Covid-19

Publikuar më: 21/10/2021, ora 14:52

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ka deklaruar sot nga Shkodra se qeveria shqiptare është e gatshme të garantojë vaksinat për dozën e tretë, bazuar në rekomandimin e ekspertëve.