Mandati i Olta Xhaçkës, debate mes PS dhe PD, ministrja thirret për t’u dëgjuar

Publikuar më: 1/7/2022, ora 19:47

Mandati i Olta Xhaçkës, debate mes PS dhe PD, ministrja thirret për t’u dëgjuar

Publikuar më: 1/7/2022, ora 19:47

Mazhoranca dhe opozita ranë darkod që të thërrasin ministren e Jashtme Olta Xhaçka në mbledhjen e Këshillit të Rregullores, para se te vendosin në lidhje me pretendimet e demokratëve për pavlefshmërinë e mandatit të saj. Mbledhja u shoqërua me debate të shumta që në një moment sollën edhe ndërprerjen e saj.

Mandati i Olta Xhaçkës, debate mes PS dhe PD, ministrja thirret për t’u dëgjuar

Publikuar më: 1/7/2022, ora 19:47

Mazhoranca dhe opozita ranë darkod që të thërrasin ministren e Jashtme Olta Xhaçka në mbledhjen e Këshillit të Rregullores, para se te vendosin në lidhje me pretendimet e demokratëve për pavlefshmërinë e mandatit të saj. Mbledhja u shoqërua me debate të shumta që në një moment sollën edhe ndërprerjen e saj.