Mandati i Olta Xhaçkës, Kuvendi shtyn me një javë shqyrtimin e kërkesës së opozitës

Publikuar më: 24/6/2022, ora 16:30

Mandati i Olta Xhaçkës, Kuvendi shtyn me një javë shqyrtimin e kërkesës së opozitës

Publikuar më: 24/6/2022, ora 16:30

Këshilli i Mandateve dhe Rregullores shtyu për në një seancë tjetër shqyrtimin e kërkesës së opozitës për heqjen e mandatit të deputetes Olta Xhaçka, pasi socialistët kërkuan të njihen më imtësisht me dokumentacionin. Kërkesa e socialistëve u cilësua jo serioze nga Alibeaj, i cili kërkoi të bëhet prezantimi i dosjes së opozitës.

Mandati i Olta Xhaçkës, Kuvendi shtyn me një javë shqyrtimin e kërkesës së opozitës

Publikuar më: 24/6/2022, ora 16:30

Këshilli i Mandateve dhe Rregullores shtyu për në një seancë tjetër shqyrtimin e kërkesës së opozitës për heqjen e mandatit të deputetes Olta Xhaçka, pasi socialistët kërkuan të njihen më imtësisht me dokumentacionin. Kërkesa e socialistëve u cilësua jo serioze nga Alibeaj, i cili kërkoi të bëhet prezantimi i dosjes së opozitës.