Mandati presidencial dikur fundi i karrierës, tani trampolinë për rikthim në politikë

Publikuar më: 24/7/2022, ora 13:45

Mandati presidencial dikur fundi i karrierës, tani trampolinë për rikthim në politikë

Publikuar më: 24/7/2022, ora 13:45

Presidenca si post në Republikën e Shqipërisë në fakt ka prodhuar jo pak emra të cilët erdhën nga politika dhe shkuan përsëri në politikë. Me radhë emrat të cilët mbajtën postin e presidentit duket se shumica e tyre pas ikjes nuk janë larguar nga politika madje janë kthyer edhe njëherë vrullshëm në skenën e nxehtë politike. Le të shohim shkurtimisht se si ka qenë historiku i presidentëve që hynë nga dera e politikës në atë post për t’u rikthyer po në politikë.

Mandati presidencial dikur fundi i karrierës, tani trampolinë për rikthim në politikë

Publikuar më: 24/7/2022, ora 13:45

Presidenca si post në Republikën e Shqipërisë në fakt ka prodhuar jo pak emra të cilët erdhën nga politika dhe shkuan përsëri në politikë. Me radhë emrat të cilët mbajtën postin e presidentit duket se shumica e tyre pas ikjes nuk janë larguar nga politika madje janë kthyer edhe njëherë vrullshëm në skenën e nxehtë politike. Le të shohim shkurtimisht se si ka qenë historiku i presidentëve që hynë nga dera e politikës në atë post për t’u rikthyer po në politikë.