Manifestim kundër maskave në Madrid, protestuesit: Duam të shikojmë virusin

Edhe pse në Spanjë janë regjistruar mbi 340 000 raste të konfirmuara me koronavirus dhe më shumë se 28 000 viktima nga Covid-19, ende ka persona që e mohojnë ekzistencën e virusit.