Maqedonia e Veriut, Çejku: Shqiptarët dëshmuan se kanë në dorë “çelësat” e stabilitetit

Arben Çejku, ish-ambasador i Shqipërisë në Maqedoni dhe Kosovë, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00, ku komentoi zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut dhe zhvillimet më të fundit në Ballkan.