Maqedonia e Veriut nisi negociatat, BE garanton: Identiteti, gjuha dhe historia nuk ju preken

Publikuar më: 19/7/2022, ora 15:32

Maqedonia e Veriut nisi negociatat, BE garanton: Identiteti, gjuha dhe historia nuk ju preken

Publikuar më: 19/7/2022, ora 15:32

Ditë historike për Maqedoninë e Veriut. Negociatat e anëtarësimit në Bashkimin Europian nisën zyrtarisht, me kryeministrin Dimitar Kovaçevski që konfirmoi se dera e unionit hapet pas 17 viteve pritjeje, në përputhje dhe respektim të plotë të vijave të kuqe të përcaktuara nga Parlamenti.

Maqedonia e Veriut nisi negociatat, BE garanton: Identiteti, gjuha dhe historia nuk ju preken

Publikuar më: 19/7/2022, ora 15:32

Ditë historike për Maqedoninë e Veriut. Negociatat e anëtarësimit në Bashkimin Europian nisën zyrtarisht, me kryeministrin Dimitar Kovaçevski që konfirmoi se dera e unionit hapet pas 17 viteve pritjeje, në përputhje dhe respektim të plotë të vijave të kuqe të përcaktuara nga Parlamenti.