Maqedonia e Veriut nuk pranon planin e Macron, skeptike ndaj Brukselit

Përditësuar më: 24/6/2022, ora 14:04

Maqedonia e Veriut nuk pranon planin e Macron, skeptike ndaj Brukselit

Përditësuar më: 24/6/2022, ora 14:04

Nga Shkupi, analisti Sefer Selimi flet për ngërçin e vetos bullgare që po pengon hapjen e bisedimeve maqedonase dhe shqiptare.

Maqedonia e Veriut nuk pranon planin e Macron, skeptike ndaj Brukselit

Përditësuar më: 24/6/2022, ora 14:04

Nga Shkupi, analisti Sefer Selimi flet për ngërçin e vetos bullgare që po pengon hapjen e bisedimeve maqedonase dhe shqiptare.