Maratona e Tiranës 2019, çfarë duhet të dini për një garë të suksesshme? – A2

Maratona e Tiranës 2019, çfarë duhet të dini për një garë të suksesshme?

Një evendet që është bërë traditë në kryeqytet, Maratona e Tiranës rikthehet këtë të diel. Trajneri i atletes rekordmene Luiza Gega, Taulant Stërmasi dhe këshilla mjaft të vlefshme në “Dita Jonë” për të gjithë ata që do të garojnë në këtë maratonë.