Maratona e Tiranës, fituesit flasin për A2

Gjysmë maratona e Tiranës uli siparin për të katërtin edicion me radhë. Rreth 2400 persona nga 42 shtete të ndryshme morën pjesë në kategoritë 21 kilometra, 10 kilometra dhe kategorinë “We too” që i përket personave me aftësi të kufizuara.