Mariupoli kërcënohet nga kolera

Publikuar më: 10/6/2022, ora 14:02

Mariupoli kërcënohet nga kolera

Publikuar më: 10/6/2022, ora 14:02

Pas bombave që e reduktuan qytetin në rrënoja, Mariupoli rrezikohet tani nga kolera. Sipas një raporti të fundit të inteligjencës britanike, ushtria ruse nuk po u siguron dot qytetarëvë shërbimet bazë në territoret e pushtuara, përfshirë Mariupolin dhe Khersonin.

Mariupoli kërcënohet nga kolera

Publikuar më: 10/6/2022, ora 14:02

Pas bombave që e reduktuan qytetin në rrënoja, Mariupoli rrezikohet tani nga kolera. Sipas një raporti të fundit të inteligjencës britanike, ushtria ruse nuk po u siguron dot qytetarëvë shërbimet bazë në territoret e pushtuara, përfshirë Mariupolin dhe Khersonin.