Markimi i shtigjeve, pak bojë për t’i dhënë jetë alpeve shqiptare

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:36

Markimi i shtigjeve, pak bojë për t’i dhënë jetë alpeve shqiptare

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:36

Shpopullimit të zonave në Malësinë e Mbishkodrës po përpiqen t’i japin jetë turistët dhe të apasionuarit pas ecjes në shtigje në alpet shqiptare. Pikërisht për të bërë sa më të lehtë dhe sa më pak të rrezikshme këtë mënyrë të turizmit malor, një ekip i drejtuar nga Ndoc Mulaj ka nisur të hapë shtigjet dhe të bëjë markimin e tyre me shenjat përkatëse për të orientuar të apasionuarit pas ecjes në male si dhe turistët që vijnë enkas në këto zona për të shijuar madhështinë dhe bukurinë e natyrës.

Markimi i shtigjeve, pak bojë për t’i dhënë jetë alpeve shqiptare

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:36

Shpopullimit të zonave në Malësinë e Mbishkodrës po përpiqen t’i japin jetë turistët dhe të apasionuarit pas ecjes në shtigje në alpet shqiptare. Pikërisht për të bërë sa më të lehtë dhe sa më pak të rrezikshme këtë mënyrë të turizmit malor, një ekip i drejtuar nga Ndoc Mulaj ka nisur të hapë shtigjet dhe të bëjë markimin e tyre me shenjat përkatëse për të orientuar të apasionuarit pas ecjes në male si dhe turistët që vijnë enkas në këto zona për të shijuar madhështinë dhe bukurinë e natyrës.