”Marksi në Soho”, letërsia dhe teatri, mënyra tjetër për të kuptuar figura politike si Karl Marksi

“Marksi në Soho”, një dramë që luan me historinë dhe politikën, pushtetin dhe sjelljen e shoqërisë ndaj liderit politik, vjen në shqip nga Sokol Çunga që këto kohë e kemi parë t’i afrohet kësaj përqasjeje letrare.