Marrëdhënia e Kryemadhit me Bashën dhe një mesazh për Berishën

Publikuar më: 16/11/2022, ora 22:23

Marrëdhënia e Kryemadhit me Bashën dhe një mesazh për Berishën

Publikuar më: 16/11/2022, ora 22:23

“Ndihem jashtëzakonisht e zhgënjyer dhe e tradhtuar në mënyrë brutale nga një partner të cilin kisha qëllim ta bëja kryeministër, por mendoj se Basha bëri llogaritë e tij financiare”.

Marrëdhënia e Kryemadhit me Bashën dhe një mesazh për Berishën

Publikuar më: 16/11/2022, ora 22:23

“Ndihem jashtëzakonisht e zhgënjyer dhe e tradhtuar në mënyrë brutale nga një partner të cilin kisha qëllim ta bëja kryeministër, por mendoj se Basha bëri llogaritë e tij financiare”.