Marrëdhënia Shqipëri-Turqi, tregtia e investimet u rritën ndjeshëm në 5-vjeçarin e fundit

Publikuar më: 17/1/2022, ora 14:38

Marrëdhënia Shqipëri-Turqi, tregtia e investimet u rritën ndjeshëm në 5-vjeçarin e fundit

Publikuar më: 17/1/2022, ora 14:38

Marrëdhëniet Shqipëri-Turqi po zënë një peshë gjithmonë e më të madhe në ekonominë tonë. Çfarë roli ka Turqia në importet dhe eksportet shqiptare? Sa kompani turke janë sot zyrtarisht në vendin tonë? Cilat janë marrëveshjet që nënshkruhen sot mes dy palëve? Detajet i jep gazetari i A2 CNN, Angelo Haruni.

Marrëdhënia Shqipëri-Turqi, tregtia e investimet u rritën ndjeshëm në 5-vjeçarin e fundit

Publikuar më: 17/1/2022, ora 14:38

Marrëdhëniet Shqipëri-Turqi po zënë një peshë gjithmonë e më të madhe në ekonominë tonë. Çfarë roli ka Turqia në importet dhe eksportet shqiptare? Sa kompani turke janë sot zyrtarisht në vendin tonë? Cilat janë marrëveshjet që nënshkruhen sot mes dy palëve? Detajet i jep gazetari i A2 CNN, Angelo Haruni.