Marrëdhëniet Kosovë-Serbi, autoritetet paralajmërojnë tensione të shtuara

Publikuar më: 8/8/2022, ora 15:46

Marrëdhëniet Kosovë-Serbi, autoritetet paralajmërojnë tensione të shtuara

Publikuar më: 8/8/2022, ora 15:46

Muhamet Hajrullahu, kryeredaktor i “telegrafi.com”, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për tensionet e shtuara mes Kosovës dhe Serbisë.