Marrëdhëniet me Greqinë, Shqipëria vend me rrezik ekonomik, nuk tërheq dot investime greke

Publikuar më: 23/5/2022, ora 19:19

Marrëdhëniet me Greqinë, Shqipëria vend me rrezik ekonomik, nuk tërheq dot investime greke

Publikuar më: 23/5/2022, ora 19:19

Shqipëria dhe Greqia po dobësojnë lidhjet, të paktën në një drejtim, atë të marrëdhënieve ekonomike. Eksodi i kapitalit grek, vërehet në shumë fusha, e më dukshëm te investimet. Nga më shumë se 1.2 miliard euro në 2017, stoku i investimeve helene arriti në vetëm 249 milionë euro vitin e shkuar, duke u tkurrur kështu me rreth 80 për qind.

Marrëdhëniet me Greqinë, Shqipëria vend me rrezik ekonomik, nuk tërheq dot investime greke

Publikuar më: 23/5/2022, ora 19:19

Shqipëria dhe Greqia po dobësojnë lidhjet, të paktën në një drejtim, atë të marrëdhënieve ekonomike. Eksodi i kapitalit grek, vërehet në shumë fusha, e më dukshëm te investimet. Nga më shumë se 1.2 miliard euro në 2017, stoku i investimeve helene arriti në vetëm 249 milionë euro vitin e shkuar, duke u tkurrur kështu me rreth 80 për qind.