Marrëdhëniet Shqipëri-Greqi, çështja çame, deti dhe emigrantët pengojnë normalitetin

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:23

Marrëdhëniet Shqipëri-Greqi, çështja çame, deti dhe emigrantët pengojnë normalitetin

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:23

Kufiri Detar, çështja çame dhe të drejtat e emigrantët shqiptarë, pengojnë zhvillimin e marrëdhënieve optimale mes Shqipërisë dhe Greqisë. Në një studimin të bërë nga Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare, rezulton se për të disatin vit radhazi perceptimi i qytetarëve për marrëdhënien dypalëshe nuk kalon pragun e normalitetit.

Marrëdhëniet Shqipëri-Greqi, çështja çame, deti dhe emigrantët pengojnë normalitetin

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:23

Kufiri Detar, çështja çame dhe të drejtat e emigrantët shqiptarë, pengojnë zhvillimin e marrëdhënieve optimale mes Shqipërisë dhe Greqisë. Në një studimin të bërë nga Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare, rezulton se për të disatin vit radhazi perceptimi i qytetarëve për marrëdhënien dypalëshe nuk kalon pragun e normalitetit.